HomeSkuadra

https://ndrysh.im/wp-content/uploads/2020/12/J_Topalli.jpg

KRYETARIJozefina Topalli

Jozefina Çoba Topalli është gruaja e parë Kryeparlamentare në gjithë historinë parlamentare në vend dhe e gjashta Kryetare e Kuvendit të Shqipërisë në historinë parlamentare pluraliste, që nga viti 1991. Ajo e mori detyrën në muajin shtator 2005 dhe u rizgjodh Kryetare e Kuvendit për një mandat të dytë katër vjeçar, në shtator 2009. Në dy legjislatura paraardhëse radhazi (1997-2001, 2001-2005) zonja Jozefina Topalli ishte në postin e Nënkryetares së Kuvendit.

https://ndrysh.im/wp-content/uploads/2021/03/Najada-Selmani.jpg

Najada Selmani

Kandidate
https://ndrysh.im/wp-content/uploads/2020/12/Niketa.jpg

Niketa Mehmeti

Bashkëthemeluese
https://ndrysh.im/wp-content/uploads/2021/03/matilda.jpg

Matilda Gjini

Kandidate
https://ndrysh.im/wp-content/uploads/2020/12/ak.jpeg

Adela Kryeziu

Kandidate
https://ndrysh.im/wp-content/uploads/2021/03/Evald-Serreqi.jpg

Evald Serreqi

Kandidatë
https://ndrysh.im/wp-content/uploads/2020/12/MB.jpg

Melisa Braci

Bashkëthemeluese
https://ndrysh.im/wp-content/uploads/2020/12/Genadi-Mero-2.jpg

Genadi Mero

Bashkëthemelues
https://ndrysh.im/wp-content/uploads/2020/12/Gertrude-Pema.jpg

Gertrude Pema

Bashkëthemeluese
https://ndrysh.im/wp-content/uploads/2020/12/Edona-Leka.jpg

Edona Leka

Bashkëthemeluese
https://ndrysh.im/wp-content/uploads/2020/12/Jurgen_d.jpg

Jurgen Drrasati

Bashkëthemelues
https://ndrysh.im/wp-content/uploads/2021/03/Robert-Citozi.jpg

Robert Çitozi

Kandidatë
https://ndrysh.im/wp-content/uploads/2021/03/Stela-Jakova.jpg

Stela Jakova

Kandidate
https://ndrysh.im/wp-content/uploads/2021/03/Elida-Hoxha1.jpg

Elida Hoxha

Kandidate
https://ndrysh.im/wp-content/uploads/2021/03/Lorenc-Radovani.jpg

Lorenc Radovani

Kandidatë
https://ndrysh.im/wp-content/uploads/2021/03/Arben-Basha.jpg

Arben Basha

Kandidatë
https://ndrysh.im/wp-content/uploads/2021/03/Elsa-Domi.jpg

Elsa Domi

Kandidate
https://ndrysh.im/wp-content/uploads/2021/03/Desilda-Jonuzaj-1.jpg

Desilda Jonuzaj

Kandidate
https://ndrysh.im/wp-content/uploads/2021/03/Miranda-haxhia.jpg

Miranda Haxhia

Kandidate
https://ndrysh.im/wp-content/uploads/2020/12/Logo.jpg
Levizja per ndryshim 2020
Contact
Rruga Lidhja e Prizrenit, Nr 8, Tirana, Albania 1001
Si mund të ndihmoni